Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. října 2019 21:13
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Miley Cyrus má dalšího partnera. Po manželovi a modelce fanoušci natočili video, kde se líbá s dalším známým mužem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Bulvární deníky velmi rychle rozšířily novinku o dalším vztahu Miley Cyrus během pár týdnů.

Miley Cyrus má za sebou rušné období. Nejprve se se svým manželem rozešla kvůli modelce. Když se k Liamu Hemsworth dostaly fotografie z jachty, okamžitě podal žádost o rozvod a veřejnost předpokládala, že zpěvačka ví, co dělá a jen se snaží se být spokojená. Vydala i skladbu na rozloučenou, ve které zanechala vzkaz, že se stále vyvíjí a mění, což měl být vlastně důvod změny orientace.

Doporučeno
Miley Cyrus se loučí s manželem v nové skladbě: Byl to ráj, ale je čas jít, léky ani alkohol nepotřebuji Miley Cyrus se loučí s manželem v nové skladbě: Byl to ráj, ale je čas jít, léky ani alkohol nepotřebuji 16. srpna 2019 17:59

Netrvalo dlouho a Miley Cyrus se s přítelkyní Kaitlynn rozešla, protože jí jejich vztah připomínal ten s Liamem. Byl příliš intenzivní. „S Kaitlynn trávila každý den a to není něco, s čím by chtěla pokračovat,“ prozradil blízký zdroj a dnes už víme, že nelhal.

Kontroverzní celebrita nejprve přišla se záhadným příspěvkem na Instagramu, kde psala, že pouze její psi jsou schopní opětovat její lásku a být vděční za loajalitu a věrnost.

Doporučeno
Miley Cyrus představuje feministickou hymnu. Vzdává hold ženám všech tvarů, velikostí, orientací a barev pleti Miley Cyrus představuje feministickou hymnu. Vzdává hold ženám všech tvarů, velikostí, orientací a barev pleti 2. července 2019 21:10

Zdá se, že ke psům se nyní přidává i dlouholetý kamarád – australský herec Cody Simpson. Někomu se podařilo natočit důkazní video, jak si nejprve povídají a následně si Miley sedne na jeho klín a začnou se líbat. Výsledek zveřejnil již tradičně portál TMZ, který dodává, že dvojice už má za sebou románek z roku 2014.

 

Domů
Sdílet
Diskuse