Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2019 21:10
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Miley Cyrus představuje feministickou hymnu. Vzdává hold ženám všech tvarů, velikostí, orientací a barev pleti

HUDBA
Uložit Uložené

Populární zpěvačka se připomíná videoklipem, který pochází z první části letošní trilogie alb.

Miley Cyrus má venku první z trilogie alb se šesti skladbami, mezi nimiž se nachází také věc Mother's Daughter věnovaná všem ženám. Populární zpěvačka v ní vzdává hold něžnému pohlaví bez rozdílů a tyto skutečnosti potvrzuje i v dnešním videoklipu, kam si pozvala kromě své matky i další ženy různých tvarů, orientaci a barev pleti.

Chce tak poukázat na rovnoprávnost a pozvednout sebevědomí těch, kterým dává veřejnost pocítit negativní emoce. Obzvláště z pozice tak sledované interpretky jde o velmi zodpovědný krok.

Pozornost Miley získala i v souvislosti s Nicki Minaj, která se do ní pustila za to, že v jedné ze skladeb narážela na to, že raději poslouchá Cardi B. Raperka vynadala své kolegyni do slepic ve svém rádiu, odpovědi se však již nedočkala. Cyrus vydá do konce roku ještě 2 krátké projekty, jeden v druhé polovině roku a druhý na podzim.

Doporučeno
Slepice nemůžou kydat na královny. Nicki Minaj vrací úder Miley Cyrus, vysvětluje neúspěšné turné a nakládá Travisi Scottovi Slepice nemůžou kydat na královny. Nicki Minaj vrací úder Miley Cyrus, vysvětluje neúspěšné turné a nakládá Travisi Scottovi 22. června 2019 9:20
Domů
Sdílet
Diskuse