Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. června 2019 9:20
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Slepice nemůžou kydat na královny. Nicki Minaj vrací úder Miley Cyrus, vysvětluje neúspěšné turné a nakládá Travisi Scottovi

HUDBA
Uložit Uložené

Nicki Minaj neocenila nedávnou narážku své kolegyně a stále těžce snáší porovnávání s Cardi B.

Miley Cyrus se aktuálně věnuje v první řadě vydávání nové hudby, což je pozitivní zpráva pro všechny její fanoušky. Venku je první ze tří projektů se šesti skladbami a další dva by měly spatřit světlo světa v průběhu roku.

Když jeden z tracků s názvem Cattitude ještě před pár týdny prezentovala živě, lidé si všimli, že se v textu přímo obouvá do Nicki Minaj a ve stejné větě vyzdvihuje Cardi B. Už tehdy jsme tušili, že věta „I love you Nicki, but I listen to Cardi,“  bude mít dohru a dnes díky Complexu víme, že jsme se nemýlili. Zatím však mimo hudební tvorbu.

Doporučeno
Miley Cyrus posílá Nicki Minaj nepříjemný vzkaz. Preferuje Cardi B Miley Cyrus posílá Nicki Minaj nepříjemný vzkaz. Preferuje Cardi B 27. května 2019 11:35

Po ne právě úspěšném turné se totiž Nicki vrátila do svého Queen Radio, kde kromě odprezentování nové skladby Megatron dostala i otázku, co si myslí o tomto výroku své kolegyně. Její odpověď byla velmi jednoduchá: „Slepice nemohou kydat hnůj na královny.“

Complex informuje o tom, že držitel titul „cock sucker of the day“ je prý manažer Travise Scotta. Důvodem má být, že právě on údajně rozjel negativní kampaň proti jejímu turné. Prý dokonce kontaktoval lidi v médiích, aby rozšiřovali negativní zprávy o Queen Tour. Nám však nevolal.

Doporučeno
Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili jsme honorář několik stovek tisíc eur, o její vystoupení nebyl zájem ani v USA Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili jsme honorář několik stovek tisíc eur, o její vystoupení nebyl zájem ani v USA 23. února 2019 19:28

Vrací se také k loňskému jednostrannému sporu z její iniciativy a obouvá se i do samotného Travise Scotta, který jí však ve skutečnosti nikdy nevěnoval ani řádek. Jejich alba vyšla přibližně ve stejném období a podle Nicki se Astroworld umístil na prvním místě jen díky tomu, že ho promovala i Travisova přítelkyně Kylie Jenner.

Původně tvrdila, že je problém jinde, prý se album prodávalo společně s merchem, a to ho dostalo před její projekt Queen.

Domů
Sdílet
Diskuse