Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2019 11:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Miley Cyrus posílá Nicki Minaj nepříjemný vzkaz. Preferuje Cardi B

HUDBA
Uložit Uložené

Miley je zpátky se třemi novými skladbami a pravděpodobně trochu rozproudila konflikt mezi dvěma nejznámějšími americkými raperkami.

Miley Cyrus se novou hudbou nepřipomněla už velmi dlouho, během posledního víkendu na vystoupení v Anglii se však fanoušci dočkali exkluzivní premiéry hned tří nových věcí živě. V jedné z nich s názvem Cattitude věnovala řádek i svým dvěma kolegyním, který jistě více potěší Cardi B než Nicki Minaj.

„I love you Nicki, but I listen to Cardi.“  Tuto větu asi nikdo překládat nepotřebuje a Miley dává jasně najevo, kdo je podle ní lepší a kvalitnější raperka. Její názor se shoduje i se všemi předáváními cen, ve skutečnosti však odkazuje na ještě starší konflikt z roku 2015 týkající se vyjádření kolem videoklipu Anaconda.

Tehdy se Miley nelíbila frustrace rapové kolegyně, které se právě intenzivně dařilo, přesto nezískala ocenění od MTV Video Music Awards za nejlepší videoklip roku.

Zatím není známo, kdy trojice nových skladeb spatří světlo světa, hovoří se však i o novém albu. Američtí interpreti však nemají ve zvyku avizovat celistvé projekty předem, takže to může být i kterýkoli z nejbližších pátků.

Domů
Sdílet
Diskuse