Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2019 15:45
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine bude pravděpodobně doma do Vánoc. Soud vyhověl jeho žádosti, aby se na verdikt nemuselo čekat do příštího roku

HUDBA
Uložit Uložené

18. prosince se bude rozhodovat, zda bude 6ix9ine propuštěn poté, co uzavřel dohodu s federální policií.

6ix9ine má za sebou suverénně nejnáročnější část své kariéry, která ale paradoxně nesouvisela s žádným hudebním úspěchem. Podařilo se mu totiž uspět před soudem a splnit tak dohodu, kterou uzavřel s federální policií. Původně mělo následovat dlouhé čekání do 24. ledna 2020, kdy se mělo definitivně rozhodnout o osudu duhového rapera.

Doporučeno
Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti 26. září 2019 18:46

Soud ale vyhověl žádosti právního týmu Tekashiho, který tvrdí, že je vše připraveno, aby se mohl případ dostat do další fáze. Soudce Paul Engelmayer bude proto rozhodovat o potenciálním propuštění už 18. prosince 2019, informuje Complex.

Prokuratura navrhuje vzhledem k ochotě spolupracovat a pomoci odsoudit všechny členy gangu snížení trestu na nutné minimum. To v překladu znamená, že by si mohl 6ix9ine sbalit kufry a odejít. I právní experti se podle dostupného zdroje shodují, že bude duhový Daniel propuštěn ještě před Vánocemi.

Doporučeno
Tekashimu nakládají nejznámější rapeři planety: U soudu hrálo Gummo, 6ix9ine udal populárního kolegu a přiznal úplatky Tekashimu nakládají nejznámější rapeři planety: U soudu hrálo Gummo, 6ix9ine udal populárního kolegu a přiznal úplatky 19. září 2019 21:21

Raper se už nechal slyšet, že má v plánu pokračovat v kariéře a zaplatí si nonstop ochranku. Očekává, že jeho sláva po propuštění ještě stoupne a brzy se úplně zapomene na jeho udavačskou minulost. Nechme se tedy překvapit.

Domů
Sdílet
Diskuse