Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2019 10:36
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Muž chtěl cihlou rozbít okno auta, odrazila se mu zpátky do obličeje a zranila ho. Vše zaznamenala kamera

NEWS VIDEO
Uložit Uložené

Spravedlnost zaúřadovala v tomto případě doslova v sekundě.

Na veřejnost se dostalo vtipné video, které zaznamenává snahu 40letého muže v kapuci rozbít okno auta cihlou. Ta se však od auta odrazila a zloděje zasáhla přímo do obličeje. The Sun informuje, že majitelem vozidla je muž na invalidním vozíku, kvůli čemuž se pravděpodobně pachateli mohl zdát jako ideální obětí.

Doporučeno
Únosce pronásledoval ženu až do karate klubu. Dostal tam takovou nakládačku, že ho museli vyvézt na nosítkách Únosce pronásledoval ženu až do karate klubu. Dostal tam takovou nakládačku, že ho museli vyvézt na nosítkách 5. ledna 2019 13:13

K vozidlu přišel za bílého dne, a tak ho zcela jasně zaznamenala kamera připevněná přímo na domě jako bezpečnostní prvek. 32letý handicapovaný muž tento okamžitý zásah spravedlnosti okomentoval s nadhledem: „Tato milá osoba se rozhodla vloupat do mého auta a po několika neúspěšných pokusech ho karma kousla do obličeje,“ říká Martin Craig. Dodává, že když se podíval na video, velmi se smál.

Muže z videa krátce po neúspěšné krádeži zadržela policie a obvinila ho z krádeže. Na autě zanechal poškození – poškrábané okno a lak, což bude muset majiteli uhradit.

Domů
Sdílet
Diskuse