Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2019 13:13
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Únosce pronásledoval ženu až do karate klubu. Dostal tam takovou nakládačku, že ho museli vyvézt na nosítkách

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Riskovat v karate klubu se mu nevyplatilo.

Svět je divoké místo. Nevinná žena v americkém státě Severní Karolína před pár desítkami hodin téměř doplatila na to, že narazila na 47letého Augusta Williamse. O přibližně deváté večer se ji ve městě Charlotte pokusil Williams vtáhnout do svého auta a unést, jenže žena bojovala a podařilo se jí vyprostit.

Únosce se rozběhl za ní, a tak zvolila první otevřenou provozovnu, kterou spatřila. Naštěstí, vběhla přímo do karate klubu Bushiken Karate Charlotte Dojo, kde právě instruktoři ukončili hodinu s dětmi a rodiče si své ratolesti po tréninku pomalu vyzvedávali.


Vystrašená žena přiběhla za instruktorem Randallem Ephraimem a v krátkosti mu vysvětlila, že ji pronásleduje neznámý násilník, chtěl ji unést a zřejmě jí plánuje ublížit.

Ephraim proto vykročil ke dveřím, do kterých v té chvíli vrazil únosce a dožadoval se, aby ho pustili za ženou. Instruktor karate mu vysvětlil, že musí z klubu odejít, což Williamse vyprovokovalo a začal být agresivní.

Ephraim proto použil několik bojových chvatů a únosce vytáhl z klubu na ulici. Ani tam se Williams nevzdával, na instruktora znovu zaútočil, jenže to neměl udělat. Dostal takovou nakládačku, že ho přivolaní záchranáři museli odvézt na nosítkách do nemocnice.

Jak konstatoval samotný instruktor karate, udělal jen to, co bylo v té situaci třeba. Ženě se naštěstí nic nestalo a policie později zveřejnila informaci, že únosce byl pod vlivem drog a v minulosti už měl na kontě podobné násilné útoky pod vlivem narkotik.

Domů
Sdílet
Diskuse