Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2019 11:20
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Fortnite opět funguje. Odstartovala druhá kapitola i s novou mapou. Jen na Twitchi na ni čekalo půl milionu lidí

TECH
Uložit Uložené

V neděli celý svět ve Fortnite přestal existovat a hráči se více než 24 hodin nemohli připojit.

Nejpopulárnější Battle Royal hra Fortnite byla od neděle mrtvá. Vývojáři z Epic Games ji jednoduše vypnuli a hráči si nic nespustili. Ti, kteří byli v posledních minutách on-line, viděli jen start rakety a obrovskou smršť meteoritů či masivní černou díru, která celý virtuální svět Fortnitu zničila.

Doporučeno
Fortnite skončil, nekomunikuje na sociálních sítích. Vývojáři vypnuli hru a nová sezóna nezačala Fortnite skončil, nekomunikuje na sociálních sítích. Vývojáři vypnuli hru a nová sezóna nezačala 14. října 2019 12:05

Samozřejmě, fenomén Fortnite neskončil, Epic se totiž rozhodně nechtěl odstavit od svého největšího zdroji příjmů a popularity

Tímto způsobem se ale studio rozhodlo propagovat dlouho očekávaný start druhé kapitoly, který přináší i zcela přepracovanou mapu a řadu dalších vylepšení. 

V novém světě podle Engadgetu přibyly lodě nebo možnost plavat a rybařit, díky čemuž budeš moci získat mnoho dalších odměn. V novém Battle Passe jich bude více než 100. Maximální rank pro hráče by se měl zvýšit na minimálně 127.

Více by ti mohl prozradit trailer, který unikl na YouTube, údajně s povolením samotného Epic Games.

Zdá se, že promo strategie a sázka na to, udělat Fornite nehratelným na více než 24 hodin, sklidila úspěch.

Čekání různých hráčů na zpřístupnění lobby s novou mapou sledovalo jen na Twitchi téměř půl milionu lidí

Od dnešního poledne je již Fortnite opět dostupný. Kapitola 2 odstartovala v čase, ve kterém bylo vzhůru co nejvíce hráčů z Evropy, USA i Asii najednou.

Domů
Sdílet
Diskuse