Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2019 14:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

PewDiePie opět pobouřil internet. Veřejnost nedokáže pochopit, jakým způsobem youtuber konzumuje pizzu

NEWS
Uložit Uložené

Youtuber sice tentokrát nerozběhl xenofobní skandál, přesto se některým zastavuje nad jeho způsobem konzumace pizzy rozum.

Nejpopulárnější youtuber na světě PewDiePie aktuálně zveřejnil video, v jehož rámci za pomoci svých sledovatelů shrnul množství situací z běžného života, jaké nás dokážou velmi jednoduše rozhněvat. Doplnil i příkladné fotografie, které patřičně okomentoval. Mezi nimi se nacházela i jedna, kde starší žena konzumuje pizzu známým a ne právě populárním způsobem.

Doporučeno
PewDiePie si rozmyslel dar ve výši 50 tisíc dolarů pro organizaci bojující proti antisemitismu PewDiePie si rozmyslel dar ve výši 50 tisíc dolarů pro organizaci bojující proti antisemitismu 13. září 2019 13:07

Používá při tom totiž vidličku a nůž. PewDiePie však na rozdíl od mnoha jiných situací tuto neodsoudil. Právě naopak, přiznal, že již 20 let konzumuje pizzu stejným způsobem. Sice se stále setkává s nepochopením kamarádů, přesto preferuje začít ze středu a zcela vynechat okraje.

Podle očekávání spustil bouřlivou diskusi a většina tento jeho gastronomický zvyk odsuzuje. Někteří tvrdí, že již nemůže být prezidentem, jiní ho jednoduše považují za blázna. Zdá se však, že nejen ananas dokáže veřejnost v souvislosti s pizzou polarizovat.

 

Domů
Sdílet
Diskuse