Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2019 22:17
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

Svatba se zesnulou snoubenkou: Muž jí splnil poslední přání, prohrála boj se zákeřnou nemocí

NEWS ČÍNA
Uložit Uložené

Dvanáctiletý vztah plný lásky ukončila rakovina.

Xu Shinano (35) si vzal svou zesnulou snoubenku poté, co prohrála boj s rakovinou. Bylo to její poslední přání. O smutném případu čínského zamilovaného páru píše portál Ladbible.

Zákeřná nemoc

Yang Liu se svým přítelem začala randit v roce 2007, když se setkali na výšce. V roce 2013 chystali svatbu, jejich plány ale přerušila náhlá diagnóza rakoviny prsu. Yang si jako 28letá musela poslechnout zdrcující zprávu: lékaři jí dávali maximálně 5 let života.

Yang začala léčbu, podle Ladbible byla vzornou pacientkou, která přes sociální sítě dodávala odvahu i dalším. Využívala k tomu čínskou sociální síť Weibo. Později ji oslovili i do televize, tam však vystupovat z pochopitelných důvodů nechtěla.

Svadba so zosnulou snúbenicou: Muž splnil posledné želanie, snúbenica prehrala boj so zákernou chorobou
Svadba so zosnulou snúbenicou: Muž splnil posledné želanie, snúbenica prehrala boj so zákernou chorobou Zdroj: Facebook / Insightscoopng

V posledních dnech snoubence sotva rozeznala. Do kómatu upadla 6. října, zahynula o osm dní později. Měla jen 34 let. Jejím posledním přáním byla svatba.

Doporučeno
Muž zažil klinickou smrt a říká, co viděl po skončení života. Smrti se teď bojí víc než kdy předtím Muž zažil klinickou smrt a říká, co viděl po skončení života. Smrti se teď bojí víc než kdy předtím 28. dubna 2019 14:47

Poslední rozloučení

Na obřadu byli samozřejmě i rodinní příslušníci a nejbližší. Shinan si lásku svého života vzal během toho, jak se promítaly fotografie z jejich 12letého vztahu. Na obřadu mluvil v slzách o jejich posledních dnech, podle médií se od ní po celou dobu vůbec nehnul. Sňatkem se zároveň s Yang rozloučil.

Domů
Sdílet
Diskuse