Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2019 5:00
Čas čtení 1:15
Oskar Almássy

Terminator: Dark Fate kvôli silným hrdinkám nahnevá všetkých internetových trollov aj odporcov žien

Terminator: Dark Fate kvôli silným hrdinkám nahnevá všetkých internetových trollov aj odporcov žien
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Na seriáli s Falconom a Buckym bude pracovať tvorca Johna Wicka

Magazín The Wrap prišiel s informáciou, že sa na príbehu seriálu Falcon and the Winter Soldier bude podieľať aj Derek Kolstad, a teda tvorca a scenárista série John Wick. Okrem Anthonyho Mackieho a Sebastiana Stana by si v projekte mohli zahrať aj Daniel Brühl a Emily VanCamp, ktorí v MCU stvárňujú Helmuta Zema a Sharon Carter. 6 epizód by malo byť na Disney+ sprístupnených v auguste (srpen) 2020.

Terminator: Dark Fate kvôli silným hrdinkám nahnevá všetkých internetových trollov aj odporcov žien
Zdroj: Marvel Studios

Zack Snyder a tvorca skvelých DC animákov pracujú na anime pre Netflix

Netflix oznámil, že pod jeho krídlami vznikne anime seriál, ktorý bude vychádzať z rozprávok severskej mytológie. Režisér Jay Oliva (animáky Batman: The Dark Knight Returns, Justice League: The Flashpoint Paradox) sa stane showrunnerom a scenáristom projektu, pričom so Zackom Snyderom (Watchmen, 300) budú zastávať aj pozície výkonných producentov.

Terminator: Dark Fate kvôli silným hrdinkám nahnevá všetkých internetových trollov aj odporcov žien
Zdroj: Warner Bros. Pictures

2. séria Succession vnadí plnohodnotnou ukážkou

Stanica HBO zverejnila oficiálny trailer pre druhú sériu Succession. V jej centre sa opäť ocitne rodina Royovcov, ktorá sa bude snažiť udržať si svoje impérium. Čo sa týka obsadenia, zahrajú si herci, ako Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Matthew Macfadyen, Nicholas Braun či Holly Hunter. Premiéra prvej epizódy druhej série je naplánovaná na 11. augusta (srpen) 2019.

Terminator: Dark Fate rozhodne nebude pre odporcov žien

Režisér nového Terminátora Tim Miller v nedávnom rozhovore pre Variety uviedol, že kyborg stvárnený herečkou Mackenzie Davis svojou silou a ženskosťou poriadne nahnevá a vystraší všetkých internetových trollov a mizogýnov. Miller tak reagoval na negatívu kritiku, ktorá sa objavila už po zverejnení prvého obrázku z filmu. Na ňom sme totiž mohli vidieť 3 silné ženské postavy (okrem Davis aj Lindu Hamilton a Nataliu Reyes). Terminator: Dark Fate k nám dorazí 31. októbra (říjen) 2019.

Raňajky
Raňajky Zdroj: 20th Century Fox
Domů
Sdílet
Diskuse