Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2019 14:34
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

Na BlizzConu představili Diablo IV, hra bude temná a krvavá

TECH
Uložit Uložené

Fanoušci si však ještě budou muset počkat. Zatím se mohou pokochat úžasným trailerem.

Jak jsme již avizovali, BlizzCon v Anaheimu příjemně překvapil hned v první den, kdy představil úchvatný cinematic trailer pro Diablo IV. Učinil tak přesto, že před rokem fanoušky varoval, aby v něco takového nedoufali. Potěší tě informace o novém enginu, hru vyvíjejí pro PC, PS4, Xbox One. Bohužel, ještě si na ni počkáš. Přesné datum vydání zatím známé není.

Čtyřka navazuje na předešlé části

Diablo IV se odehrává několik let po událostech z trojky. Jde o temnější hru, která se vrací ke kořenům. Nadále půjde o krvavou hru plnou kultů, která se v mnohém inspirovala předchozími díly, z dvojky si například převzala talentové stromy a runy. Ústředním nepřítelem bude Lilith, o které jsme již slyšeli předtím. Přivedli ji zloději a první nephalem.

Doporučeno
Age of Empires 2 dostává remasterovanou 4K verzi, vyjde už v listopadu Age of Empires 2 dostává remasterovanou 4K verzi, vyjde už v listopadu 22. srpna 2019 11:34

V centru dění bude Sanctuary, kde budou hráči bojovat, obchodovat a objevovat příběh. Bude zde také prostor na duely v PvP zónách. Mimo jiné představil Blizzard i tři třídy: Barbar, Čarodějnice a Druid. V čem se tyto třídy liší?

 

Barbar je silná postava se 4 sloty na zbraně a plošnými útoky. Druid je zajímavá postava, využívá přírodní magii a má zvířecí společníky. Sám se na zvíře může kdykoliv proměnit, a to i uprostřed zápasu. Čarodějnice je poměrně klasická postava, k dispozici má množství útoků, například firebally. Kromě toho může osvětlit tmavé dungeony.

Na Blizzconu kromě panelové diskuse očekáváme nové demo.

Trailer k Diablo IV

Domů
Sdílet
Diskuse