Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. listopadu 2019 19:10
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

S koncem Topserialů jsme přišli o smysl života, říká organizátor demonstrace proti zrušení webu

FILMY A SERIÁLY BRNO
Uložit Uložené

Organizátor demonstrace ironicky komentuje početný zájem o protest proti zrušení webu Topserialy.to.

Éterem se prohnala zpráva, že populární Topserialy.to, na nichž se daly sledovat největší placené hity seriálového prostředí zadarmo, jsou mimo provoz. Důvodem pro zrušení této kultovní stránky je skupina ACE, jejímž úsilím se po mnohaměsíční snaze povedlo vypnout servery Openload a Streamango

Na těchto serverech byly zmíněné seriály ilegálně nahrány. Proto bylo možné zpirátěný content sdílet na webech, jakým byly právě Topserialy, a dopřát tak divákovi kýžený audiovizuální požitek úplně zdarma.

Doporučeno
Populární Topserialy.to končí po tvrdém zásahu proti pirátskému obsahu na internetu Populární Topserialy.to končí po tvrdém zásahu proti pirátskému obsahu na internetu 31. října 2019 23:07

Co se dá v takovýto bezmocný moment divákova života dělat, jsme vám naznačili zde. Jiní však vzali osud do svých rukou a s vizí, že se nesmíří s takovou nespravedlností, se rozhodli bojovat. 

„Tímto vyhlašujeme stávku za obnovení stránky Topserialy.to jí využívaných streamovacích serverů Verystream, Openload a Streamango. Naše životy bez seriálů nemají smysl a za Netflix fakt platit nechceme," stojí v informační kolonce facebookové události Stávka za obnovení Topserialy.to

Tu má v plánu v pátek 15. listopadu v Brně pořádat Redakce Aubergine. Na jejich povolání do zbraně už slyšelo skoro 19 000 uživatelů, proto jsme si promluvili s jedním ze zástupců skupiny – Lukášem Lannisterem.

Doporučeno
Topserialy jsou mrtvé, Bombuj ztratilo značnou část svého obsahu. Toto jsou způsoby, jak dále Topserialy jsou mrtvé, Bombuj ztratilo značnou část svého obsahu. Toto jsou způsoby, jak dále 1. listopadu 2019 15:20

Bude se demonstrace opravdu konat?

Tak náš zoufalec s megafonem si v den konání demonstrace shodou okolností udělá výlet do Brna, takže s největší pravděpodobností se na to náměstí nachomýtne a kdo bude chtít, přijde si.

Jaký bude její program?

Pravděpodobně půjde o standardní kázání s výběrem demagogických hesel.

Jaké si slibujete od demonstrace výsledky?

Slibujeme si razantní pozvednutí celkové morálky nešťastných lidí, které postihl stejný problém.

Jakou účast očekáváte?

Podle našeho analytika z matematické katedry ústavu Bohnice 460 237 demonstrantů přesně.

Proč jste si k demonstraci vybrali zrovna Brno? 

Brno je kulturní metropolí, která je podle předchozích zkušeností všemožným různorodým aktivitám nakloněna. Navíc Pražáci jsou suchaři.

Rozšíříte myšlenku setkání i do jiných měst?

Ano, počítáme s razantním zásahem myšlenky především v okrese Bruntál.

Myslíte, že tu akci někdo bere opravdu vážně?

Mohu Vám poskytnout seznam konkrétních osob podle stupnice stupidity jejich komentářů pod událostí na Facebooku.

O co jsme přišli v momentě, kdy padly Topserialy?

O smysl života a spousta lidí také o jednu z možností úniku z reality. Podle našeho již zmíněného analytika v následujících dnech raketově vzlétne poptávka po antidepresivech.

Myslíte, že je v pořádku sledovat ilegálně distribuovaný obsah na internetu?

My si vlastně nemyslíme vůbec nic.

Anketa:
Zúčastníš se demonstrace?
Ano
Ne
Ano
42 %
164 Hlasů
Ne
58 %
230 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse