Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2019 10:17
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Nik Tendo skáče jako Svarta v novém barevném videoklipu Jump

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Barevný a bláznivý videoklip z alba FATAMORGANA je tady.

Album FATAMORGANA od Nik Tenda přineslo čtrnáct svěžích skladeb a na jednu z nich – Jump – nyní Nik Tendo vydal videoklip. Klip nás bere hned na různá místa, Nik v něm mj. odkazuje i na legendární video Svarta Jump 2, v němž dvojice kluků hecuje svého kamaráda Svartu k tomu, aby skočil ze střechy garáže.

Doporučeno
Nik Tendo nosí grillz tak často, že ho z nich bolí zuby. Podívej se na videoklip ke skladbě Bílá & Černá Nik Tendo nosí grillz tak často, že ho z nich bolí zuby. Podívej se na videoklip ke skladbě Bílá & Černá 3. listopadu 2019 21:27

Nešťastník tak učiní, ale ošklivě se rozbije o zem. Video se díky specifickým hláškám stalo memem a získalo přes 330 tisíc zhlédnutí. Greenscreenový videoklip natočili Andreas Gold a Daniel Kristl.

Beat k tomuto počinu udělal člen Milion+ Decky, mastering a mixing zprocesoval D. Kop. Celé album FATAMORGANA si můžeš přehrát na různých streamovacích službách, nebo ho rovnou koupit ve fyzické podobě v prodeji na stránkách labelu Milion+

Domů
Sdílet
Diskuse