Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
3. listopadu 2019 21:27
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Nik Tendo nosí grillz tak často, že ho z nich bolí zuby. Podívej se na videoklip ke skladbě Bílá & Černá

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Nik Tendo vydává klip k tracku Bílá & Černá ze svého nového alba FATAMORGANA.

Nik Tendo v pátek vydal své druhé studiové album FATAMORGANA, na kterém je obsaženo celkem 14 skladeb a jedna z nich je i vibeovka s názvem Bílá & Černá, na níž v neděli večer vyšel videoklip.

Doporučeno
Neboj, nezdá se ti to. Nik Tendovo album Fatamorgana je venku Neboj, nezdá se ti to. Nik Tendovo album Fatamorgana je venku 1. listopadu 2019 9:57

Ve videu nás Nik, Yzomandias (jenž se v něm také mihne) a Andreas Gold, který video režíroval, vezme do Itálie. Skladba pozorné posluchače navede i do minulosti, protože v některých rýmech raper referuje na své starší skladby.

Připravte nám vízum, celosvětovej soon, celosvětovej soon,“ flowuje Nik a fanoušci už ví, jak blízko je pravdě – vzhledem k počtu zahraničních hostů na některých singlech.

Beat ke skladbě vyrobil Alo431, mastering D.Kop a Decky. Album FATAMORGANA můžeš streamovat na Spotify a pokud chceš podpořit umělce i koupí fyzického nosiče, můžeš tak učinit na oficiálních stránkách labelu www.milionplus.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse