Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2017 12:56
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Jak se za noc zbavit 90 kil? Přítel ji nazval nechutnou, tak si trefnou přeměnou na druhý den podmanila internet

Uložit Uložené

Statisíce lidí ocenily to, jak se Miranda zachovala.

Zapomeň na zaručené triky o tom, jak se rychle zbavit nadbytečných kil. Mladá studentka všem na Twitteru ukázala, že existují i způsoby okamžité ztráty hmotnosti poté, co si se svým přítelem vyšla na večeři s jeho rodiči a po jejím skončení na ni křičel a řekl jí, že se celý večer chovala nevhodně a nechutně. Miranda vyslechla jeho výlev a pak beze slova odešla, přičemž se jí v hlavě už rodil perfektní plán, jak se od přítele odpoutat. On jí dokonce drze za hodinu zavolal a lpěl na tom, aby se mu omluvila.

Na svůj Twitter si pak zavěsila dvě fotografie, na jedné ještě pózuje a na druhé je už přítel odstřižen, přičemž Miranda do popisu příspěvku napsala, že právě vymyslela nejefektivnější způsob hubnutí, protože ze dne na den ztratila až 90 kilogramů. Nečekala, že její příspěvek na internetu vybuchne, protože v této chvíli ho už olajkovalo více než 450 tisíc uživatelů a z ní se během pár hodin stala menší hvězda, jíž ženy i muži gratulují za to, že si uvědomila svou hodnotu a nesnížila se k tomu, aby ho ještě prosila o odpuštění.

Jak se za noc zbavit 90 kil? Přítel ji nazval nechutnou, tak si trefnou přeměnou na druhý den podmanila internet
Zdroj: LongRoom
Domů
Sdílet
Diskuse