Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2019 15:18
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Video z Ruska zachycuje, jak šestiletý chlapec řídí v rychlosti 130 km/h. Ničeho nelituji, syna učím i střílet, vzkazuje matka

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nezodpovědní rodiče nechali malého chlapce řídit v rychlosti, která mohla ohrožovat životy.

Internetem se šíří video, na kterém máme možnost vidět šestiletého chlapce sedícího za volantem auta. Spolusedící matka ho natočila, jak překračuje rychlost až do výšky 130 km/h na veřejné silnici, na níž sice nejsou žádná auta, ale 29letá Ruska si po zveřejnění videozáznamu přesto pochopitelně vysloužila řadu velmi kritických komentářů. 

Agin Altynbajeva z ruského regionu Tatarstánu podle Daily Mail na nenávistné komentáře reagovala, nikoli však zcela podle očekávání. „Žiji, jak chci, ničeho nelituji a jsem klidná, nepotřebuji ani vaše komentáře, protože jste si nezkusili můj život a nemáte právo mě soudit,“ konstatuje matka šestiletého silničního piráta. „Jsem hrdá na to, že moje děti umí v takovém věku řídit,“ dodala.

Doporučeno
SUV ofenzíva Mercedesu vrcholí 634koňovým AMG a ultra-luxusním Maybachem SUV ofenzíva Mercedesu vrcholí 634koňovým AMG a ultra-luxusním Maybachem 21. listopadu 2019 13:37

Podle Fox News dokonce učí své syny střílet ze zbraně, důvodem je, že jim chybí otec, kterého se snaží tímto způsobem nahradit. Altynbajeva říká, že jí velmi záleží na tom, aby mohla se svými dětmi trávit hodně času. V současnosti již v tomto případě probíhá vyšetřování.

 

Domů
Sdílet
Diskuse