Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2019 11:09
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

DJ Wich se Strapem a Restem jsou nohama na Zemi, ale hlava je v nebi. Poslechni si novou věc, na refrénu Erycan

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

První ochutnávka z alba DJ Wiche je venku.

Legendární pražský producent DJ Wich odhalil vydání nové desky Jako ryba ve vodě (psali jsme o ní zde) a nyní posílá na světlo světa první ochutnávku z ní. Skladba se jmenuje Pevně na Zemi a hostují na ní Strapo, Rest, přičemž zpívaný refrén dodal Erycan.

Doporučeno
DJ Wich ukázal seznam hostů na nové desce, bude jich 25. Mezi nimi Rytmus, Orion, Rest, Maniak i Dorian DJ Wich ukázal seznam hostů na nové desce, bude jich 25. Mezi nimi Rytmus, Orion, Rest, Maniak i Dorian 20. listopadu 2019 10:51

Nové album Jako ryba ve vodě DJ Wich vydá 4. prosince 2019. Na svém profilu uveřejnil také seznam všech 25 hostů, kteří budou na albu. Kromě jiných tam bude mít Rytmuse, Ega, Ektora, Oriona, Renneho Danga, Vladimira 518 nebo Boy Wondera.

Půjde o slušnou plejádu interpretů, o jejichž působení na desce si budou moci fanoušci udělat jasno již brzy – cover, tracklist a další informace k desce chce Wich vydat v následujících dnech.

Domů
Sdílet
Diskuse