Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2019 21:17
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Bodyguard Floyda Mayweathera udeřil fanouška, když se chtěl vyfotit s boxerem

SPORT
Uložit Uložené

Muž střežící boxera Floyda Mayweathera uzemnil fanouška, který chtěl fotografii.

Kolem sportovců, co se věnují bojovým sportům, se toho děje vždy hodně. Občas někdo někomu vrazí nebo něco řekne a hned je oheň na střeše. Pravým příkladem toho je například irský sportovec Conor McGregor. Kolem něj se neustále něco děje. Občas je to zábavné sledovat, ale když udeřil staršího pána, rozzlobil i mnoho fanoušků.

Doporučeno
Mayweather vs. Nurmagomedov? Bookmakeři vypsali kurzy na vítěze potenciálního megazápasu Mayweather vs. Nurmagomedov? Bookmakeři vypsali kurzy na vítěze potenciálního megazápasu 27. listopadu 2019 22:24

Není však sám, kdo na sebe umí na sebe strhnout pozornost mimo zápasy. Ostře sledovaným je i Floyd Mayweather a když se něco semele, hned je toho plný internet. Nedávno byl v obchodním domě v Las Vegas se svou přítelkyní v doprovodu bodyguardů. Jeden z nich udeřil muže jménem Juan Calderon.

Ten pro TMZ řekl, že jeho kolega chtěl fotku s Floydem. Boxer však byl prý hrubý a neslušný. To se Juanovi nelíbilo a řekl, že se chovají jako hlupáci. To jednoho z bodyguardů naštvalo a začali se s Calderonem hádat. Když se to Juan snažil urovnat a podat si ruce, Floydův muž to odmítl.

Juan tvrdí, že na něj pak zaútočil a dal mu 3 až 5 ran. Následně šel na vyšetření CT, ale vážnější zranění se nepotvrdila. Zašel také na policii. TMZ kontaktoval svůj zdroj z blízkého okolí boxera. Ten se vyjádřil, že Calderon chtěl podle nich jen úmyslně vyvolat konflikt a následně to řešit přes soud.

Domů
Sdílet
Diskuse