Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2019 14:39
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Komik Louis C.K. v Izraeli: Raději bych byl v Osvětimi než v New Yorku. Vtipy o holokaustu vyprávěl i na Slovensku

NEWS SLOVENSKO
Uložit Uložené

Stand-up komici často žertují i v souvislosti s vážnými tématy. Tímto vtipem chtěl slavný Louis C.K. poukázat na to, jak nenáviděným se kvůli kontroverzní kauze v USA stal.

Populární stand-up komik Louis C.K. nedávno podle TMZ pronesl před židovským publikem v Izraeli vtip týkající se holocaustu. „Raději bych byl v Osvětimi než v New York City,“ řekl na nedávné zastávce v Tel Avivu, kde si lístek na jeho vystoupení koupily stovky domácích. Velmi rychle po této větě dodal, že nemyslí Auschwitz v době během druhé světové války, kdy byl ještě otevřený.

Je důležité dodat, že Louis má zčásti židovský původ ze strany svého otce a podle zúčastněných se tento vtip podařil a našel své pochopení u publika, které se okamžitě zasmálo.

Doporučeno
Auschwitz: Výše postavení vězni šikanovali zajatce, někteří se ale snažili pomáhat Auschwitz: Výše postavení vězni šikanovali zajatce, někteří se ale snažili pomáhat 1. září 2019 12:15

Tímto způsobem chtěl slavný komik poukázat na aktuální situaci za velkou louží, kde se stal velkým terčem kritiky poté, co se ukázalo, že masturboval před několika ženami. 

Louis C.K. vystoupil v rámci turné i na Slovensku, kde kvůli velkému zájmu musel být přidán ještě jeden termín. Před vyprodaným sálem v Bratislavě opět žertoval o holocaustu a opět se jeho fanoušci bavili. Stand-up komici mají jasno v tom, že v humoru neexistují hranice. 

Domů
Sdílet
Diskuse