Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. prosince 2019 11:40
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Bankovky, na kterých jsou starý rakle a špinavá ulice. Dollar Prync v novém videu popisuje, jak dělá love

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Poslouchej pouliční hit od smíchovského chábra.

Smíchovský chábr Dollar Prync je zpátky s novým videoklipem, který je na skladbu Dělat love z alba Jeb System 2. Ta je ryzím pouličním hitem, kde raper popisuje jeho zkušenosti se streetem a vyděláváním špinavých bankovek. 

O video se postarali @larch2305 a @danpingdon. „Bankovky, na nich jsou starý rakle, množil ty love na ulici, ne ve škole, chodil domů až nad ránem, teď se bavíte s čávem,“ rapuje Dollar. Celé album Jeb System 2 si můžeš přehrát třeba na Spotify.

Doporučeno
Radši dám skladbu s chábrem než se známým raperem. Dollar Prync o smíchovské stoce a hudbě (Rozhovor) Radši dám skladbu s chábrem než se známým raperem. Dollar Prync o smíchovské stoce a hudbě (Rozhovor) 24. března 2019 20:38

V našem rozhovoru, který jsme s ním dělali letos v březnu v jednom ze smíchovský parků, se rozhovořil mj. právě o pouličním rapu. Je českým nejvýraznějším reprezentantem tohoto subžánru a právě proto je fascinující se na Pryncovu tvorbu zaměřit. 

„Lidi to začínaj cenit, ale furt to není tak, jak by to mělo bejt. Mělo by to být víc vidět. A i bude,“ řekl Dollar Prync. Zároveň připravuje i tour, která by měla propuknout v roce 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse