Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2019 19:27
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Netflix chystá nový seriálový thriller. Clickbait má poukázat na nebezpečí sociálních sítí

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Filmování v okolí australského Melbourne již začalo.

Netflix připravuje celou řadu nových a seriálů. Server Engadget zaujal zejména titul nazvaný Clickbait, který se má věnovat sociálním sítím, nebezpečí, které se s nimi pojí, a vůbec dnešní online prezentaci mladých lidí.

Má jít o thriller, který bude produkovat Australan Tory Ayres. Přesné datum premiéry není známo, ale filmování v okolí Melbourne již začalo.

Doporučeno
Netflix nabízí nadprůměrné platy, tvrdí Ester, která v něm pracuje. Občas je celý den v kině, může hrát i komparz (Rozhovor) Netflix nabízí nadprůměrné platy, tvrdí Ester, která v něm pracuje. Občas je celý den v kině, může hrát i komparz (Rozhovor) 28. září 2019 11:38

I rozpočet by měl být poměrně štědrý, vzhledem k tomu, že Ayresovi bude asistovat Christian White, který již pracoval na sérii Harry Potter a Once Upon A Time in Hollywood (Tenkrát v Holywoodu).

Nový projekt má údajně potenciál mít „globální zásah“. Zřejmě se tedy máme na co těšit. Scénáristé Netflixu totiž už téma sociálních sítí nejednou načrtli i v seriálu Black Mirror.

V epizodě Nosedive (S3E1) například hlavní hrdinové sbírali skóre po každé sociální interakci s jinými osobami. Pokud chceš, můžeš to vnímat jako můstek k aktuální závislosti na lajcích z Facebooku a Instagramu, o níž se dnes mluví stále častěji.

Domů
Sdílet
Diskuse