Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2019 7:31
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Pes zapálil dům tak, že pustil mikrovlnku, když majitel nebyl doma

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nechat doma rošťáka samého nevěstí nikdy nic dobrého.

Když příště necháš doma svého pejska samého, mysli na to nejhorší. Tím ale nemyslíme to, že ti zničí gauč nebo rozkouše polštář. V Essexu se totiž majiteli čtyřnohého miláčka stalo něco nevídaného – pes způsobil menší požár. Museli dokonce zasahovat hasiči, píše BBC.

Doporučeno
Ženě museli amputovat nohy i ruce, protože ji olízl vlastní pes Ženě museli amputovat nohy i ruce, protože ji olízl vlastní pes 2. srpna 2019 7:03

Mikrovlnka byla na lince v kuchyni. Uvnitř byl chléb a zvířeti se ji podařilo nějakým záhadným způsobem zapnout. Majitele upozornila notifikace v mobilním telefonu, že něco není v pořádku. Jelikož má doma namontované kamery, hasiči mohli sledovat živě, co se doma děje. Zjistili, že kuchyně je plná kouře.

Pes zapálil dom tak, že pustil mikrovlnku, keď majiteľ nebol doma
Pes zapálil dom tak, že pustil mikrovlnku, keď majiteľ nebol doma Zdroj: Unsplash/Alejandro Trinidad

Šéf hasičů Geoff Wheal to označil za velmi zvláštní incident a upozornil, že by si lidé neměli do mikrovlnky uskladňovat potraviny. „Nechávejte je prázdné, bez obalů a jídla. Mohou je pustit děti či zvířata, proto zbytečně neriskujte,“ řekl. Pejskovi se naštěstí nic nestalo.

Domů
Sdílet
Diskuse