Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2019 16:25
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Původní Ghostbusters se vracejí ve sci-fi komedii s duchy. Nostalgický trailer potěší všechny fanoušky série

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ghostbusters v režii syna legendárního Ivana Reitmana dorazí do kin v červenci.

Po nepovedeném ženském spin-off rebootu se tvůrci umoudřilo a vracejí se zpět ke kořenům. Podobné návraty slavných legend nedopadají dobře, ale my budeme věřit, že Ghostbusters 3 s podtitulem Afterlife bude nesmírně vydařeným filmem. Má být místy strašidelný, ale hlavně zábavný. Zrežíroval ho syn slavného Ivana Reitmana, který se postaral o první dva díly.

Hlavní postavou bude Callie (Carrie Coon) a její dvě děti Phoebe (Mckenna Grace) a Trevor (Finn Wolfhard). Callie zdědí dům na venkově/malém městečku od otce, kterého nikdy nepoznala. Následně objeví přístroj, který je spojí s původními Ghostbusters. Pravděpodobně půjde o vnoučata Egona Spenglera, jehož představitel Harold Ramis zemřel v roce 2014. Dan Aykroyd dlouho mluvil o tom, že uctí jeho památku.

41letý Kanaďan Jason Reitman se v minulosti postaral o známá komediální dramata, jako Děkujeme, že kouříte či Juno, kde si hlavní roli střihla sympatická Ellen Page (Inception, X-Men: Days of Future Past). Scénář nových Krotitelů duchů napsal Jason Reitman s Gilem Kenanem a produkce připadla na otce ságy Ivana Reitmana.

V trojce Krotitelů duchů si kromě všech žijících původních herců v hlavních rolích (Ernie Hudson, Dan Aykroyd, Bill Murray, Sigourney Weaver a další) zahrají i mladší nováčci. Konkrétně půjde o Carrie Coon, Finna Wolfharda a Mckennu Grace, ale roli získal i nestárnoucí Paul Rudd. Česká premiéra je předběžně plánována na 9. července 2020. Více se o Ghostbusters: Afterlife dočteš v tomto vlákně.

Pôvodní Ghostbusters sa vracajú v sci-fi komédií s duchmi. Vtipný trailer poteší všetkých fanúšikov série
Pôvodní Ghostbusters sa vracajú v sci-fi komédií s duchmi. Vtipný trailer poteší všetkých fanúšikov série
Domů
Sdílet
Diskuse