Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2019 9:30
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Valentino Rossi a Lewis Hamilton si vymění role. Jeden sedne do F1, druhý na motorku

SPORT
Uložit Uložené

Půjde však jen o jednorázovou záležitost díky jednomu z hlavních sponzorů.

Ital Valentino Rossi má již 40 let a svůj poslední titul v MotoGP získal ještě v sezóně 2009, ale závodní kariéru v motorkách se ještě nechystá pověsit na hřebík.

Navíc web F1i informuje, že se už za několik dní posadí do monopostu Formule 1. Sedačku si totiž vymění s Lewisem Hamiltonem.

Doporučeno
Lewis Hamilton na koloběžce vyrazil fanouškovi z ruky mobil. Později se mu na něj podepsal Lewis Hamilton na koloběžce vyrazil fanouškovi z ruky mobil. Později se mu na něj podepsal 24. září 2019 7:43

Nepůjde samozřejmě o žádný Rossiho pokus začít vyhrávat i na čtyřech kolech. Jednorázová výměna se uskuteční pouze v rámci sponzorské aktivity výrobce energetických nápojů Monster, který má své nálepky také na Mercedesu v F1 i na Valentinově Yamaze v Moto GP.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

I think me and @LewisHamilton will have some fun soon @MonsterEnergy @Mercedesamgf1 @Yamahamotogp #LH44VR46

Príspevok, ktorý zdieľa valeyellow46 (@valeyellow46),

7násobný mistr světa v nejvyšší kubatuře už navštívil továrnu Mercedesu v Anglii, aby mu inženýři mohli připravit jeho sedačku.

„Myslím, že já a Lewis si brzy užijeme nějakou zábavu,“ stojí na jeho Instagramu. Hamilton to bude mít jednodušší, na motorku mu bude 9. prosince na okruhu v španělské Valencii stačit jednoduše nasednout.

Rossi se už v minulosti svezl ve Ferrari. V jednom z testů v roce 2006 byl tak rychlý, že se začalo spekulovat i o jeho možném přestupu do F1. On se však rozhodl pokračovat na dvou kolech.

Domů
Sdílet
Diskuse