Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2019 8:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Hasiči definitivně zlikvidovali požár v prešovském paneláku, kde explodoval plyn

NEWS
Uložit Uložené

O dalším postupu bude rozhodovat krizový štáb, není jisté, zda bude moci někdo do budovy vstoupit. Podle slovenského premiéra není počet obětí konečný.

Krátce před sedmou hodinou ráno se hasičům podařilo definitivně zlikvidovat požár v bytovce na prešovském sídlišti, ve které explodoval plyn. Informovalo o tom Prezídium Hasičského a záchranného sboru, podle kterého bude o dalším postupu rozhodovat krizový štáb. Zatím není jisté, zda bude možné vstoupit do bytovky, otázkou je, nakolik požáry a výbuch poškodily statiku budovy.

Doporučeno
Prezidentka Zuzana Čaputová věnovala obětem exploze v Prešově 5 000 eur a poskytla ubytování, počet obětí bude ještě růst Prezidentka Zuzana Čaputová věnovala obětem exploze v Prešově 5 000 eur a poskytla ubytování, počet obětí bude ještě růst 6. prosince 2019 19:24

Na místě události zasahovalo téměř 90 profesionálních hasičů z hasičských stanic v Prešově, Sabinově, Lipanech, ve Vranově nad Topľou, v Hanušovcích nad Topľou, Humenném, Snině, Bardejově, Staré Ľubovni, Popradu, Košicích, ze Záchranné brigády HaZZ v Humenném, Žilině a více než 25 členů dobrovolných hasičských sborů.

 

Domů
Sdílet
Diskuse