Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2019 18:02
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Lil Nas X, Drake, Jared Leto, Ninja a mnozí další se loučí s Juice WRLDem. Truchlí i Yzo a Majk Spirit

HUDBA LIL NAS X
Uložit Uložené

V neděli obletěla svět zpráva o smrti oblíbeného 21letého rapera Juice WRLDa, kterého lékaři prohlásili za mrtvého těsně poté, co byl převezen do nemocnice.

Známý americký raper Juice WRLD nás včera navždy opustil poté, co na letišti v Chicagu dostal z neznámých příčin záchvat.

Po převozu do nemocnice už lékaři museli konstatovat jeho smrt a veřejnost tak přišla o jednoho z mladých interpretů s obrovským potenciálem. Za svou přibližně 4letou kariéru měl možnost spolupracovat s těmi nejlepšími a jeho hity zaznamenávají stovky milionů streamů. Ten největší s názvem Lucid Dreams v nejbližších hodinách překročí miliardu.

Doporučeno
TOP 10: Nejlepší skladby rapera Juice WRLDa, který nás opustil ve věku 21 let TOP 10: Nejlepší skladby rapera Juice WRLDa, který nás opustil ve věku 21 let 8. prosince 2019 19:30

Podobně jako v případě dalších nedávno zesnulých raperů, i v tomto se s raperem rozloučilo množství kolegů ze scény, což dokazuje, že tento žánr přišel o zásadní jméno. Vyjádřili se Drake, The Weeknd, Lil Nas X a další, kteří konstatovali, že šlo o další velmi brzy vyhaslý mladý talent.

Ještě předtím, než se potvrdí informace o tom, co se vlastně na letišti událo a za jakých okolností přišel Juice WRLD o život, se pojďme podívat na to, jací interpreti mu vzdali hold.

Kromě mnoha Američanů zasáhla smrt 22letého hudebníka i Čechy a Slováky, loučili se s ním členové Milion Plus Yzomandias a Nik Tendo, Aless, ale také Yaksha z FCK THEM či Majk Spirit, kteří přidávali smuteční příspěvky na instagramové příběhy. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa champagnepapi (@champagnepapi),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meek Mill (@meekmill),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chance The Rapper Owbum (@chancetherapper),

Domů
Sdílet
Diskuse