Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
15. prosince 2019 11:29
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Muž plácl redaktorku americké televize po zadku, hrozí mu rok vězení za sexuální obtěžování

NEWS
Uložit Uložené

Incidentu je v USA věnována velká pozornost.

V americké Georgii se odehrál zvláštní incident. Reportérku televizní stanice WSAW-TV Alex Bozarjianovou v živém vstupu z místních běžeckých závodů jeden ze závodníků plácl po zadku, informuje The Guardian.

Video zachycuje několik běžců skákajících do záběru nebo mávajících před kamerou a následně i zmíněného muže, kterým je podle mluvčí policie 43letý Thomas Callaway.

Zdánlivě nevinnému incidentu je v USA věnována velká pozornost, redaktorka v ranní show CBS úder popisovala jako bolestivý.

Callawaye si proto následně předvolala i policie, jeho chování by totiž mohlo být považováno za sexuální obtěžování, za které mu v Georgii teoreticky hrozí až rok ve vězení.

Doporučeno
Katy Perry čelí dalšímu obvinění ze sexuálního obtěžování, tentokrát se ozvala známá moderátorka Katy Perry čelí dalšímu obvinění ze sexuálního obtěžování, tentokrát se ozvala známá moderátorka 16. srpna 2019 21:16

Čin odsoudili organizátoři běhu i zaměstnavatel ženy. „Chování vůči Alex Borazjianové během jejího živého vstupu z běhu na Savannah Bridge bylo naprosto nepřijatelné. Nikdo by nikdy neměl být ponižován tímto způsobem. Bezpečnost a ochrana našich zaměstnanců je naší nejvyšší prioritou,“ uvádí se v prohlášení televize.

Samotný Thomas Callaway se zřejmě snaží vyhnout nejpřísnějšímu trestu, v televizi se následně za svůj čin veřejně omluvil.

Domů
Sdílet
Diskuse