Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2020 9:48
Čas čtení 0:37
Viktor Kniš

6ix9ine tvrdí, že mu ve vězení hrozí nebezpečí, žádá soud, aby ho pustil domů

NEWS
Uložit Uložené

Jeho skoro až bizarnímu požadavku pravděpodobně nebude vyhověno.

6ix9ine tvrdí, že je v extrémním nebezpečí a musí co nejdříve opustit vězení, ve kterém se aktuálně nachází. Jeho právník Lance Lazzaro už vyplnil i oficiální žádost, která se dostala k známému bulvárnímu portálu TMZ.

Vyplývá z ní, že americký raper chce, aby ho soudce pustil domů, kde by měl strávit zbývajících necelých 11 měsíců v domácím vězení. S největší pravděpodobností se mu sice nepodaří přesvědčit soud, že jde o správné řešení, máme ale možnost vidět, že se Tekashi bojí o život ještě před tím, než se vůbec dostane na svobodu.

Doporučeno
Tekashi si ve vězení posedí 2 roky, rozhodl soud Tekashi si ve vězení posedí 2 roky, rozhodl soud 18. prosince 2019 19:15

Nebezpečí souvisí s tím, že se Daniel rozhodl spolupracovat s FBI výměnou za výrazné zkrácení trestu, což se mu v konečném důsledku i podařilo. Z původních 47 let mu soud zkrátil pobyt za mřížemi na 24 měsíců, přičemž polovinu z tohoto času měl za sebou už v momentě, kdy byl vyřčen rozsudek.

Domů
Sdílet
Diskuse