Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2019 19:15
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tekashi si ve vězení posedí 2 roky, rozhodl soud

NEWS
Uložit Uložené

Soud ocenil Tekashiho pomoc při dopadení členů gangu a původní 47letý trest mu zkrátil o 45 let.

Soud dnes rozhodl o 24měsíčním trestu pro amerického rapera Tekashiho 6ix9ine, kterého FBI zadržela ještě v září minulého roku. Obvinila ho v souvislosti s 9 trestnými činy, za které mu dohromady hrozilo až 47 let za mřížemi.

Po krátké době se ke všem skutkům přiznal, uzavřel dohodu o vině a trestu a začal spolupracovat s policií na jejich objasnění, neboť všechny spáchal společně s gangem Nine Trey, jehož se stal součástí.

„Ve vazbě jste 13 měsíců, souhlasím, že si zasloužíte skvělou nabídku s přihlédnutím k rozsahu spolupráce," řekl Tekashimu soudce Paul Engelmayer. „Přesto nemohu souhlasit, že čas strávený za mřížemi byl dostatečný, podle mého názoru bylo vaše chování příliš násilnické a sobecké, proto vás dnes nemohu propustit,“ dodal podle Inner City Press.

Po dvou letech ve vězení čeká Tekashiho ještě dalších 5 s podmínkou.

Tekashimu se bude do dvouletého trestu započítávat i 13 už odsezených měsíců, což znamená, že bude volný přibližně v listopadu 2020.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa COMPLEX (@complex),

Domů
Sdílet
Diskuse