Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2020 9:16
Čas čtení 0:58
Viktor Kniš

Kanye West vzpomíná na časy, kdy byl alkoholikem. Od rána se opíjel vodkou s džusem, opil se i na červeném koberci

HUDBA
Uložit Uložené

Kanye West v rámci svého kázání pro věřící hovořil i o tom, jaký měl pozitivní vztah k alkoholu.

V minulosti byl Kanye West známý svým kladným vztahem k alkoholu, nikdy o něm ale otevřeně nemluvil. Při poslední návštěvě kostela v Arizoně po přednesení několika skladeb ze svého gospelového projektu ale začal osobité kázání, které se týkalo i jeho alkoholismu. Lidem chtěl popisem příběhu říci, že i když ďábel člověka pokouší, ten, kdo se směje naposled, je bůh. 

Kanye West dále odhalil část své minulosti, když podle něj „pracoval pro ďábla“. Konstatuje, že ho Ježíš zachránil a dodává, že nezáleží na tom, jak dlouho je člověk v temnotě. Pokud je člověk ochoten změnit se, Ježíš je připraven zachránit ho. Podle interpretových slov přišla v jeho případě záchrana v momentě, kdy si myslel, že je jeho kariéra mrtvá, informuje Complex.

Doporučeno
Kanye West skoro skončil s rapem, protože je to ďábelská hudba. Farář ho navedl, aby rapoval pro Boha Kanye West skoro skončil s rapem, protože je to ďábelská hudba. Farář ho navedl, aby rapoval pro Boha 21. října 2019 9:22

Později Yeezus konkretizoval, v čem spočíval jeho kontakt s ďáblem. Potvrdil, že v minulosti bojoval s alkoholismem a naznačil, že to souvisí i s jeho výpadem na předávání cen VMA, když udělal známý skandál Taylor Swift. 

„Nikdy jsem se nezamýšlel nad tím, jaký má alkohol vliv na můj život. Pil jsem na červeném koberci a pár minut na to jsem vyběhl na pódium,“ přiznává raper. „Všichni kolem mi říkali, že nejsem alkoholik, až jsem se dostal do momentu, že jsem pil vodku s džusem k snídani myslíc na to, jak nejsem alkoholik,“ dodává. V minulosti už přiznal i závislost na pornu a drogách. Jednoho dne si ale řekl, že stačilo a se vším podle svých slov sekl.

Domů
Sdílet
Diskuse