Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2020 12:23
Čas čtení 2:03
Viktor Kniš

Výzva porovnává, jak vystupujeme na Instagramu, Facebooku, Linkedinu a Tinderu. O čem je a které celebrity ji zvládly nejlépe?

NEWS
Uložit Uložené

Některé koláže opravdu nemají chybu.

Když známá zpěvačka a herečka Dolly Parton zveřejnila v úterý na svém profilu koláž fotografií profilových fotek na různých sociálních sítích, pravděpodobně nepočítala s tím, že způsobí světové šílenství. 

Zároveň naznačila celkový koncept výzvy. Na Facebook si většinou dáme fotku, na níž vypadáme být přátelští založení, na Linkedinu spíše fotku v pracovním oděvu a v pracovním prostředí, které nám je blízké a tváříme se při tom vážně. Instagram vnímáme jako platformu pro umělecké snímky a seznamku Tinder na ty nejvíce vyzývavé fotky, často odhalené nebo doplněné o svůdné pohledy. Parton použila snímek z focení pro Playboy. Kromě toho přidala i popis: „Najdi si ženu, která to všechno dokáže.“

Domů
Sdílet
Diskuse