Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2020 16:51
Čas čtení 0:49
Adam Smeták

Video: Chlapce v České lípě na přechodu smetl řidič

NEWS
Uložit Uložené

Mladíka po srážce odvezli do nemocnice se středně těžkým poraněním nohy.

Policie uveřejnila kamerové záběry z auta, jehož řidič nezastavil na přechodu a smetl patnáctiletého chlapce. Mladík srážku přežil, nicméně utrpěl středně těžké zranění nohy. K srážce došlo zřejmě kvůli nepozornosti řidiče, který nebral v potaz auto zastavující před přechodem v druhém pruhu a pokračoval v jízdě. Policie věc vyšetřuje.

K incidentu došlo v pátek 7. února na přechodu pro chodce v Děčínské ulici v České Lípě. Mladíkovi zde jeden řidič dal dle předpisů přednost a zastavil přes přechod, aby ho pustil. Další řidič v druhém pruhu jedoucí ze stejného směru ale tuto situaci nebral v potaz, pokračoval v jízdě a chlapce smetl. Otřesený chlapec musel být s podezřením na středně těžké poranění nohy převezla do nemocnice.

Doporučeno
Dvě tváře máku. Superzdravá potravina, ale zdroj drog – opia a heroinu Dvě tváře máku. Superzdravá potravina, ale zdroj drog – opia a heroinu 11. února 2020 16:21
Domů
Sdílet
Diskuse