Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2020 13:29
Čas čtení 0:59
Viktor Kniš

NBA pojmenovala cenu pro nejužitečnějšího hráče All-star zápasu po Kobem Bryantovi. Liga si bude legendu připomínat navždy

SPORT NBA
Uložit Uložené

Od dnešního dne budou hráči soutěžit o Kobe Bryant MVP Award.

Komisař NBA oznámil, že nejlepší basketbalová liga přejmenuje cenu pro nejužitečnějšího hráče All-Star zápasu jako poctu Kobemu Bryantovi. Legendární hráč Lakers stejné ocenění získal čtyřikrát – v letech 2002, 2007, 2009 a 2011, přičemž jediný, kdo se mu kdy dokázal vyrovnat, byl dnes již 87letý Bob Pettit. V oficiálním vyjádření Adam Silver jako zmocněnec ligy konstatuje, že Kobe Bryant MVP Award už nikdy nezmění své jméno.

„Kobe Bryant je synonymem NBA All-Star a ztělesněním ducha této oslavy naší hry,“ řekl Adam Silver. „Vždy si vychutnal příležitost soutěžit s nejlepšími z nejlepších a vystupovat na nejvyšší úrovni pro miliony fanoušků z celého světa,“ dodává na adresu zesnulé legendy.

Domů
Sdílet
Diskuse