Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2020 6:43
Čas čtení 0:50
Matej Krajčovič

Žena vyrábí přístroje pro astronauty, nyní si vytvořila vlastní mobil. Je úplným opakem smartphonů

TECH
Uložit Uložené

Má dokonce klasický ciferník na vytáčení.

Patříš k lidem, kteří bez smartphonu neudělají ani krok, a na Instagramu či jiných sociálních sítích strávíš denně i několik hodin?

 ,

Android Police informuje o opravdu speciálním mobilu,který vytvořila Justine Hauptová. Ta se profesionálně věnuje návrhu přístrojového vybavení pro astronauty. S elektronikou má tedy bohaté zkušenosti.

Žena vyrába prístroje pre astronautov, teraz si vytvorila vlastný mobil. Je úplným opakom smartfónov
Zdroj: justine-haupt.com

Její mobil neumí spustit žádné aplikace a nemá ani připojení na internet. Tvoří ho jen malý e-ink displej na zadní straně zobrazující základní informace o zmeškaných hovorech, jeden pořádně velký staromódní ciferník na vytáčení telefonních čísel a několik programovatelných tlačítek na bleskové spojení s oblíbenými kontakty. Nechybí ani klasická anténa pro lepší příjem signálu.

Doporučeno
iPhone 12 by už neměl mít klasický Lightning port, ale USB-C. Za univerzální nabíječky hlasoval Evropský parlament iPhone 12 by už neměl mít klasický Lightning port, ale USB-C. Za univerzální nabíječky hlasoval Evropský parlament 1. února 2020 12:37
Domů
Sdílet
Diskuse