Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2020 12:15
Čas čtení 0:32
Ondřej Jarůšek

Podcast: Policie mi nikdy nepomohla, říká Sensey

PODCASTY ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Poslechni si nový podcast, tentokrát se Senseyem.

Odebírej zdarma na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

S příchodem dalšího týdne ti přinášíme i nový díl našeho pravidelného podcastu, ve kterém jsme tentokrát vyzpovídali jednoho z předních představitelů domácí rapové scény Senseye. Ten nás pozval k sobě do obýváku, kde přišla řeč na celou řadu zajímavých témat.

S naším moderátorem Matym se pobavili například o honorářích za živá vystoupení, beefu s Lvcasem Dopem a v neposlední řadě se v podcastu dozvíš také to, proč jej chtěl Sergei Barracuda umlátit. Kromě toho nám Sensey řekl i to, jaký má vztah k drogám.

A pokud upřednostňuješ spíše formát videa, celý rozhovor se Senseyem si můžeš pustit také na našem youtubovém kanále, kde přes noc nasbíral více než 35 tisíc zhlédnutí, za což tímto děkujeme. Přejeme příjemný poslech.

Doporučeno
Marihuana mi spustila záchvaty úzkostí. Stavy se nelepšily a já začal zneužívat prášky, říká 19letý Marek (Rozhovor) Marihuana mi spustila záchvaty úzkostí. Stavy se nelepšily a já začal zneužívat prášky, říká 19letý Marek (Rozhovor) 19. února 2020 16:15
Domů
Sdílet
Diskuse