Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2022 8:18
Čas čtení 1:16
Vojtěch Vanda

Jak randili v mládí lidé, kterým je dnes 100 let? V jubilejním díle se naši moderátoři zeptali jednoho z nich (Podcast)

Jak randili v mládí lidé, kterým je dnes 100 let? V jubilejním díle se naši moderátoři zeptali jednoho z nich (Podcast)
Zdroj: REFRESHER
PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Stý díl LOVE IS ON THE AIR si žádal speciální oslavu. A s kým jiným ji oslavit než se stoletým respondentem Norbertem Svatošem!

Často se stává, že v legraci řekneš, že něco uděláš za sto let. Nebo když mluvíš s párem, který vypadá, že si spolu rozumí, tak jim popřeješ, aby jim to vydrželo aspoň do stovky. A věř tomu, nebo ne, našemu moderátorskému páru Nikitě a Vítkovi to do stovky vydrželo. Dva roky po první epizodě podcastu LOVE IS ON THE AIR vyšla ta stá, v níž prostě museli připravit něco speciálního.

Láska kvete v každém věku, říká se. Ona nejenže kvete v každém věku, ale i kvetla v každém věku. Dokonce i před sto lety. A přesně takto dlouhá doba uplynula od doby, co se narodil speciální host podcastu LIOTA Norbert Svatoš. Doktorka Nikita a docent Zach zavítali v den jeho narozenin k němu domů, aby se o lásce a všemu, co k tomu patří, poučili od opravdu zkušeného muže.

Domů
Sdílet
Diskuse