Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
28. února 2020 19:06
Čas čtení 1:18
Tímea Krauszová

Novomanželé své sliby zpečetili polibkem a bongem. Na hostině měli jointy i koláčky

NEWS MARIHUANA
Uložit Uložené

Z originálního nápadu nakonec vybudovali byznys.

Clara a Dusty Higging se vzali v Coloradu v roce 2017, píše Insider. Na jejich svatbě dominovala rostlinka, která je oba před lety spojila: mariahuana. Kromě svatebního bonga měli pro hosty připravené jointy a různé pochutiny, ale vítáni byli i hosté, kteří trávě neholdují.

Právě bongo, které si nechali vyrobit na svatbu, jim nakonec pomohlo rozjet nový byznys, ve kterém prodávají personalizované bongy pro další páry, které si chtějí svou svatbu užít tak jak si užívají svůj život – s marihuanou.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by The Bee Dynasty (@thebeedynasty) on

Při vstupu do domu hostům nemohla uniknout zahrádka

Svůj den D si Clara a Dusty plánovali dlouho. Oba pracují v průmyslu s marihuanou, Clara má dokonce i influencerský profil na Instagramu, který aktivně využívá na vyzývavé fotky a otevřeně na něm hovoří o tom, že běžně doma hulí. Pár už má děti, které podle jejich slov milují nejvíce na světě. Jsou jejich prioritou, těší se i podpoře ze strany rodiny. Dokonce i ti, kteří zelenou rostlinku v jejích různých podobách nemají rádi, na svatbu přišli.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by QueenBee Clara Higgins (@queenbee.66) on

Po složení manželských slibů se poprvé už jako manželé políbili. Ceremonii završili potažením z bonga. Nejdříve si zatáhla Clara a potom její novopečený manžel Dusty. Na hostinu se přesunuli k nim domů, kde připravili recepci. Bylo tedy nemožné přehlédnout jejich malou zahrádku, ve které pěstují marihuanu.

Doporučeno
Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) 25. července 2023 6:00

Přestože měli pro hosty připravené jointy i různé pochutiny, plně respektovali ty, kteří si z nich nedali a byli rádi, že přišli a nezasahují jim do životního stylu.

V byznysu pracují již dvanáct let, dokonce vlastní i obchody s názvem The Bee Dynasty. Podnikání se jim rozrostlo právě díky svatebnímu bongu, protože se jim neustále ozývali lidé, kteří takové také chtěli mít. Začali je tedy ve spolupráci s Noble Glass vyrábět a prodávat. Vyplnili tak díru na trhu a rychle se stali úspěšnými.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

The Signature Queen Bee and Noble Glass Wedding Collection is now live online on the Noble Glass Gallery!! Visit their website. Not only was this day one of the most special days in my life, this was also the beginning of an idea, and the first Wedding Bong series in the industry!! Each piece is made with love and @nobleglass and myself are so honored to offer something so special to you. This is the start of our collection, we will be coming out with other variations, colors and more. Check them out, let me know what you think! Ideas are always welcome! Any questions, feel free to contact either of us!!! Cheers . . #wedding #weddingbong #cannabiswedding #420wedding #celebrate #cannabislife #specialday #weddingtraditions #glass #art #weddingexpo #yourspecialday

A post shared by QueenBee Clara Higgins (@queenbee.66) on

Podle Dustyho chtějí nadále pracovat na tom, aby stigma nejen kolem požívání trávy, ale i kolem rodičovství a holdování marihuaně, ustupovala. Nechtějí pociťovat strach nebo odsuzování jen proto, že se trávy odmítají vzdát kvůli dětem.

Doporučeno
Trenér Deontaye Wildera se rozplakal po zápase s Furym. Poražený boxer ho prý nepustil do šatny Trenér Deontaye Wildera se rozplakal po zápase s Furym. Poražený boxer ho prý nepustil do šatny 28. února 2020 18:48
Domů
Sdílet
Diskuse