Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2020 18:44
Čas čtení 3:32
Ako chutia Košice

50 prevádzok v Košiciach, ktoré fungujú aj v ťažkých časoch

GASTRO
Uložit Uložené

Košická gastronomická scéna potrebuje tvoju podporu.

Pred pár dňami sme ti priniesli zoznam 90 bratislavských gastro prevádzok, ktoré bojujú o prežitie v ťažkých časoch. Náš dnešný zoznam je z východu, a to konkrétne z Košíc.

Foodbloger Ako chutia Košice zostavil zoznam 40 podnikov, ktorých majitelia sa rozhodli vo svojom podnikaní pokračovať formou take-away či donášky. Veríme, že ti tento zoznam pomôže zorientovať sa a rovnako pomôže aj košickým podnikateľom, ktorí teraz tvoju podporu potrebujú ako nikdy predtým.

Náš prehľadný zoznam je rozdelený do kategórií (po kliknutí sa dostaneš na príslušnú kategóriu): Najlepšie hodnotené podniky, Burgre, Čapované pivko, Mexická kuchyňa, India, Talianska kuchyňa, Ázia, Dezerty, Tradičné jedlá, Ostatné

Tento článok vznikol aj #VDAKATEBE a predplatiteľom REFRESHER+. Ďakujeme za tipy na prevádzky, ktoré to v týchto ťažkých časoch potrebujú. Refresher rozdá 100 000 eur v podobe inzercie zadarmo malým podnikateľom, ktorí to najviac potrebujú. Daj nám o nich vedieť
Domů
Sdílet
Diskuse