Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. března 2020 20:16
Čas čtení 0:30
Tímea Krauszová

Polská UFC bojovnice, jejíž obličej při posledním zápase otekl k nepoznání, se zotavila

SPORT
Uložit Uložené

Pochlubila se novou fotkou na Instagramu.

Joanna Jedrzejczyk začátkem března těsně prohrála zápas s čínskou soupeřkou Zhang Weilu. Po skončení zápasu si fanoušci všimli, že její tvář otekla do extrémních rozměrů a 32letá bojovnice byla téměř k nepoznání. Někteří fanoušci ji dokonce začali srovnávat s animovanými postavičkami s velkým čelem, například Megamindem (Megamysl).

Již téměř úplně se zotavila

Po náročném zápase si kromě finanční odměny Jędrzejczyk domů odnesla i otekle čelo, zkrvavenou tvář a tmavé modřiny pod očima. Spolu se svou sokyní musely jít i do nemocnice.

Doporučeno
KVÍZ: Pamatuješ si ještě legendární cheaty z oblíbených her? Takto jsme si pomáhali v GTA, Doom, Sims či Age of Empires KVÍZ: Pamatuješ si ještě legendární cheaty z oblíbených her? Takto jsme si pomáhali v GTA, Doom, Sims či Age of Empires 26. března 2020 13:32

Jedrzejczyk se ve středu na Instagramu ptala fanoušků na tréninkové tipy. Publikovala i svou fotku, ze které je zřejmé, že se ze zápasu už zotavila. Jen 16 dní po zápasu vypadá její tvář jako dříve a z jejího příspěvku je jasné, že pokračuje v trénincích.

Domů
Sdílet
Diskuse