Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. března 2020 12:56
Čas čtení 0:26
Antonín Havlík

Zpěvák Rammstein byl na jednotce intenzivní péče. Testy na koronavirus mu vyšly negativní (Aktualizováno)

HUDBA RAMMSTEIN
Uložit Uložené

Zpěvák Till Lindemann z kapely Rammstein byl hospitalizován kvůli koronaviru.

Aktualizace 20:09 – Kapela Rammstein na svém Facebooku uvedla, že její frontman Till Lindemann měl testy na koronavirus negativní. Popřela tak původní informace o zpěvákově nákaze nemocí Covid-19, se kterými přišel německý bulvární deník Bild, a které přebrala většina světových deníků včetně Refresheru. 

57letý Till Lindemann z německé rockové kapely Rammstein ležel na jednotce intenzivní péče, kam byl dovezen s vysokými horečkami a zápalem plic. Jako první o této zprávě informoval německý deník Bild.

Doporučeno
Britského premiéra Borise Johnsona pozitivně testovali na koronavirus Britského premiéra Borise Johnsona pozitivně testovali na koronavirus 27. března 2020 12:37

Zpěvák Rammstein je na jednotce intenzivní péče, kvůli koronaviru
Zdroj: Greetsia Tent / Contributor / Getty

Po koncertu v Moskvě 15. března a návratu do Berlína musel Lindemann okamžitě na pohotovost s extrémně vysokou horečkou. V nemocnici mu provedli test na výskyt koronaviru, který byl ale negativní.

Podle deníku zpěvák momentálně není v ohrožení života a jeho zdravotní stav je dobrý.

Domů
Sdílet
Diskuse