Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
31. března 2020 14:59
Čas čtení 0:33
Vojtěch Vanda

Kofola zapracovala jako první do reklamy ústenky. Schovej pusu pod rouškou, vyzývá

ZAJÍMAVOSTI KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Kofola přepracovala svůj původní reklamní spot tak, aby korespondoval s aktuální situací.

Kofola do své jarní kampaně #zlasky zapracovala i situaci, která na světě panuje. Svůj původní reklamní spot s názvem „Velká láska rohy přenáší“ upravila na „Schovej pusu pod rouškou.“ Každá z postav z původního spotu dostala na ústa roušku, a to včetně zvířat. Ústenky do reklamy zapracovala jako první na českém trhu. S informací přišel web Marketing&Media.

Doporučeno
Legendární reklama od Kofoly je zpět. Zlaté prasátko se tentokrát zjevuje na obloze Legendární reklama od Kofoly je zpět. Zlaté prasátko se tentokrát zjevuje na obloze 21. listopadu 2019 12:46

Původní i nynější verze jsou totožné. V nové verzi reklamy, režírované Jakubem Horákem ve spolupráci s WMC Grey, jsou akorát počítačově vytvořeny hlavním postavám i zvířatům ochranné roušky přes ústa.  Dokonce i slogan Když ji miluješ, není co řešit, se v „novém“ spotu změnil na Schovej pusu pod rouškou. 

Nový spot:

Původní spot:

Kampaň #zlasky byla rozjeta v reakci na šedesátileté výročí společnosti, které oslavila 27. března. V jejím rámci firma rozváží pití zdravotníkům i seniorům. Společnost také přestala, kvůli pandemii, distribuovat nápoje ve skle a v sudech. 

Domů
Sdílet
Diskuse