Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2020 19:23
Čas čtení 0:39
Matej Krajčovič

Vyšla remasterovaná hra Call of Duty: Modern Warfare 2. V Rusku ji kvůli kontroverzní misi „No Russian“ neprodávají

NEWS
Uložit Uložené

Důvodem je jedna z nejkontroverznějších misí v herním průmyslu vůbec.

Na módu remastrovaných počítačových her naskočili i ve firmě Activision. The Verge informuje, že v obchodech pro konzoli PlayStation 4 už najdeš vizuálně osvěženou hru Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered s původním rokem vydání 2009.

Doporučeno
15 nejlepších postapokalyptických her 15 nejlepších postapokalyptických her 17. ledna 2023 11:00

Znovu vydaný titul obsahuje celý single player oblečený do hezčí grafiky, vylepšili ale i zvukové efekty. Cenu stanovili na příjemných 19,99 dolarů. Na online hraní však budeš muset zapomenout, případně si raději stáhnout nové CoD: Warzone, které je dostupné zcela zdarma.

Remasterovaná hra Modern Warfare 2 bude až do konce dubna dostupná výhradně pro konzole od Sony. PC a Xbox verze přijdou až v květnu 2020.

Gamespot už stihl informovat, že Sony Modern Warfare 2 (2020) odmítlo zařadit do obchodů v Rusku. Pokud jsi původní hru hrál, možná ti je jasné proč.

Jednou z misí bude totiž i kultovní „No Russian“, která je jedním z nejkontroverznějších herních počinů vůbec. Tvým úkolem v ní bude infiltrovat se k teroristické skupině a „pomoci“ s vystřílení letiště plného civilistů. Misi jsi v roce 2009 mohl úplně přeskočit.

Domů
Sdílet
Diskuse