Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
5. dubna 2020 v 12:36
Čas čtení 0:51
Ondřej Jarůšek

„Šašek počmáranej,“ řekl Miloš Zeman o Kalouskovi. Prymulovi dá nejvyšší státní vyznamenání

NEWS MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Prezident republiky se pustil do Miroslava Kalouska.

Miloš Zeman v pořadu Blesku S prezidentem v Lánech oznámil, že náměstek ministra zdravotnictví Roman Prymula dostane Řád Bílého lva, nejvyšší státní vyznamenání. Zároveň pochválil vládu za to, jakým způsobem přistoupila k pandemii nového druhu koronaviru. Pochvalu si od něj vysloužila ministryně financí Alena Schillerová, k jejímu odvolání prý nevidí důvod.

Doporučeno
5 důležitých otázek o Tekashim po propuštění: Může jít na Instagram? Je v ohrožení života? Čeká ho program na ochranu svědků? 5 důležitých otázek o Tekashim po propuštění: Může jít na Instagram? Je v ohrožení života? Čeká ho program na ochranu svědků? 3. dubna 2020 v 10:26

Zároveň se však pustil do Miroslava Kalouska. „Poslanec Kalousek dokonce vyzval k ozbrojenému odporu proti vládě, prohlásil, že má tři revolvery a že mu bude ctí jít s občany bojovat proti vládě,“ řekl Zeman. „Toho počmáraného šaška s třemi revolvery si vůbec nevšímejte,“ dodal.

Ostrá slova prezidenta Miroslavu Kalouskovi neutekla a Zemanovo vyjádření krátce okomentoval na svém Twitteru. „Je mi M. Zemana líto. Pamatuji si ho ještě jako muže s brilantním intelektem, se kterým jsem sice nesouhlasil, ale který měl můj respekt. Ta karikatura bývalého Zemana, která mluví z cesty na @Blesk24, si zaslouží už jen soucit,“ napsal Kalousek.

Domů
Sdílet
Diskuse