Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2020 9:53
Čas čtení 0:47
Daniel Mikolášik

Kanye West má nové bizarní Yeezy. Lidé se jim smějí, prý připomínají spíše pečivo než obuv

MÓDA
Uložit Uložené

Lidé na internetu tenisky komentovali, že vypadají jako francouzská bageta, croissant nebo chléb.

Paparazzi v Los Angeles se podařilo přistihnout Kanyeho Westa ve zcela novém, ještě nevydaném modelu jeho tenisek Yeezy.

Při vystupování z jeho černého Lamborghini měl na sobě kromě bundy od Martine Rose a Frankfurt džín také poměrně bizarní žlutou siluetu tenisek, které se veřejnosti odhalily už během jeho pařížské módní přehlídky ke kolekci Yeezy Season 8.

Doporučeno
Alexis Crystal nám prozradila, jak začala s pornem a proč si založila Tinder (Rozhovor) Alexis Crystal nám prozradila, jak začala s pornem a proč si založila Tinder (Rozhovor) 8. dubna 2020 15:00

Během fashion show, která proběhla už začátkem března tohoto roku, ale tyto tenisky už měla obuté ženská modelka. Znamená to, že model bude unisex a nebude se prodávat pouze v dámských velikostech, jak se někteří dosud domnívali.

Datum, kdy vyjdou dané tenisky společně s celou kolekcí Yeezy Season 8, stále není známo. Světle žlutá obuv s robustní podrážkou a chunky designem se ale stala terčem výsměchu. Lidé na internetu tenisky komentovali, že připomínají spíše francouzskou bagetu, croissant nebo chléb než obuv.

Domů
Sdílet
Diskuse