Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2020 20:15
Čas čtení 0:49
Dominik Vetrák

Jak se natáčel Joker? Tvůrci odhalují natáčení a stovky improvizačních scén, které vymysleli přímo na místě

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Režisér, šéf výpravy, producenti a herci nám přibližují, jak vznikal Joker.

Už koncem května se spustí HBO Max, nová streamovací platforma, jejíž součástí bude i Joker od Joaquina Phoenixe a režiséra Todda Phillipse. Při této příležitosti vydalo studio Warner Bros. nové bonusové video. V 22 minutách zachycuje proces natáčení a různé rozhovory s tvůrci a herci, kteří se vracejí do doby, kdy snímek vznikal na papíře, ale vzpomínají i na samotné natáčení a všechno, co s sebou přinášelo.

Doporučeno
10 nejlepších filmů, které se odehrávají v jednom pokoji nebo domě 10 nejlepších filmů, které se odehrávají v jednom pokoji nebo domě 24. dubna 2020 10:22


Dozvíš se tak novinky od herců, režiséra, šéfa výpravy, producentů či samotné skladatelky soundtracku Hildur Guðnadóttir, která za svůj výkon (stejně jako Joaquin za herectví), získala Oscara. Mezi mnohé zajímavosti patří například fakt, že ve střižně trávili tvůrci nesmírně mnoho času. Joaquin Phoenix totiž zahrál tytéž scény několikrát. Joker je člověk, který nemá pevný plán a neví, co udělá nejblíže, a tak to herec chtěl přetavit i ve svém hereckém výkonu a přednesu postavy.

Domů
Sdílet
Diskuse