Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2020 13:17
Čas čtení 0:30
Adam Smeták

Policie našla mrtvého kojence na Mělnicku. Prověřuje se nedbalost matky

NEWS
Uložit Uložené

Pitva vyloučila cizí zavinění smrti.

V sobotu proběhlo na Mělnicku rozsáhlé pátrání, které skončilo nálezem mrtvého kojence. Jeho matka podle policie původně tvrdila, že její dítě někdo unesl. Údajně se v místním lesoparku opalovala, na chvíli usnula a po probuzení už vedle ní nebyl kočárek s jejím dítětem. Momentálně probíhá vyšetřování. Pitva ale již vyloučila cizí zavinění smrti. O případu informují Novinky.

„Podle předběžných výsledků soudní pitvy bylo vyloučeno cizí zavinění smrti dítěte, nicméně prověřujeme možné nedbalostní jednání ze strany další osoby, zejména matky,” sdělila v pondělí Novinkám mluvčí policie Markéta Johnová. Zatím není stanovena právní kvalifikace případu. Policie zatím nikoho neobvinila. Prověřována je ale případná nedbalost matky

Čtyřměsíční chlapeček byl nalezen mrtvý po pátrání v sobotu odpoledne u řeky Labe u obce Vliněves nedaleko Hořína. Odtamtud chlapec zmizel v pátek odpoledne.

Domů
Sdílet
Diskuse