Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2020 21:46
Čas čtení 0:39
Dominik Vetrák

Crash Bandicoot míří na mobily. Zábavný trailer odhaluje hru, u které na záchodě prosedíš celé hodiny

TECH
Uložit Uložené

Crash Bandicoot: On the Run! bude dostupný na iOS a Android.

Activision potvrzuje příchod mobilní Crash Bandicoot hry. Nese podtitul On the Run! a dostupná by měla být na iOS a Android v průběhu tohoto roku. Půjde o endless runner, a tudíž nekonečnou hru, ve které bude Crash utíkat směrem dopředu a ty se budeš muset vyhýbat různým překážkám a bojovat s bossy. Kromě toho tě ale čeká řada klasických levelů se začátkem a koncem. Spokojené tak budou oba tábory mobilních hráčů.

Doporučeno
Brit utratil za lootboxy ve hře FIFA 20 zhruba 90 tisíc korun. Mnozí volají po jejich zákazu, podobají se totiž gamblingu Brit utratil za lootboxy ve hře FIFA 20 zhruba 90 tisíc korun. Mnozí volají po jejich zákazu, podobají se totiž gamblingu 9. července 2020 20:23

Vzhledem k tomu, že jde o hru od Activision, můžeme očekávat i všelijaké mikrotransakce a možnosti, jak si vylepšovat schopnosti či dokonce základnu, která je zmíněna na jednom z obrázků. Hra se bude hrát ve vertikální poloze. Levely budou zřejmě menší a hlavně užší než v prvních hrách.

Domů
Sdílet
Diskuse