Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
13. července 2020 15:55
Čas čtení 0:39
Tina Hamarova

Zemřel vnuk Elvise Presleyho, který se mu neuvěřitelně podobal. Pravděpodobně se zastřelil

HUDBA
Uložit Uložené

Benjamin se tak přidal do neslavného „klubu 27“.

Jméno Benjamin Keough ti asi moc neříká, podoba s jeho slavným dědečkem Elvisem Presleym na fotkách je ale neuvěřitelná. Syn Lisy Marie Presley se bohužel nakonec asi proslaví pouze tím, že „vstoupil do klubu 27“. Spáchal sebevraždu jako 27letý. 

Jeho smrt potvrdil pro web TMZ manažer Lisy Marie Presley Roger Widynowski: „Je totálně zlomená a zničená, ale snaží se zůstat silná pro své další děti, 11letá dvojčata a nejstarší dceru Riley. Milovala toho chlapce, byla to láska jejího života.”

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lisa Marie Presley (@lisampresley) on

Přestože byl také hudebník, od pódia si udržoval většinou odstup. Jediné, co ho často spojovalo s hudebním světem, byla neuvěřitelná podobnost s Elvisem.

„Ben vypadá stejně jako Elvis. Každý se za ním otáčel a pravidelně se s ním chtěli všichni fotit,“ prohlásila v minulosti jeho matka Lisa Presley. O Benovi dokonce napsala píseň s názvem „Storm and Grace“, protože Storm bylo jeho prostřední jméno.

Benjamin byl druhé společné dítě Lisy a zpěváka Dannyho Keougha. Rozvedli se krátce po Benjaminově narození. Starší dcera Danielle Riley je známá modelka a herečka.

Domů
Sdílet
Diskuse