Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2020 20:28
Čas čtení 0:49
Viktor Kniš

F**k my life, nadávala reportérka v živém vysílání. Od šéfa dostala druhou šanci a může opět pracovat

NEWS
Uložit Uložené

Reportérka si zanadávala během přípravy reportáže, ve střihu se však do vysílání dostala nesprávná přednahraná verze.

Televizní reportérka se stala obětí nesprávného střihu. Její reportáž zařadili v rámci živého vysílání, během samotného natáčení jí však minimálně jeden pokus nevyšel, a tak si zanadávala.

Bohužel právě tento nepodařený pokus následně Channel 9 odvysílala a množství lidí tak v přímém přenosu vidělo, jak mladá novinářka do mikrofonu říká „F** k my life“, což z angličtiny zřejmě není třeba překládat.

Mladá Lana Murphy se za nepříjemnost všem divákům omluvila i prostřednictvím své sociální sítě, zároveň ozřejmila, co se vlastně stalo a jak mohlo dojít k tomuto nedorozumění. Na finální střih svých reportáži si tak v budoucnu bude muset dát mnohem větší pozor.

Dobrou zprávou pro ni zároveň je, že o práci nepřišla, i když je to v podobných případech spíše výjimečné, protože v očích některých diváků mohla pokazit reputaci stanice. Murphy na Twitteru poděkovala svému šéfovi, který jí dal druhou šanci a vzkázala, že se na obrazovce objeví hned následující den po této nešťastné vulgární prezentaci.

Domů
Sdílet
Diskuse